Yoga

Yoga geeft rust

Yoga geeft rustCaroline heeft haar dru-yoga opleiding gevolgd bij “The Life Foundation”. Een healende vorm van yoga voor volwassenen en kinderen die zeer toegankelijk is, met een effectieve heilzame werking voor lichaam en geest. De les levert een bijdrage aan het loslaten van emotionele ballast, het leren ontspannen, een bewuste ademhaling, tot rust komen, stevig op je benen staan en het tot je zelf komen. De les is opgebouwd uit verschillende vormen, dru-yoga, hatha-yoga en dance-yoga, die in kleine groepen wordt aangeboden. Bij mooi weer is er gelegenheid voor buiten yoga in een bloemrijke tuin.

Door het uitvoeren van de bewegingen gecombineerd met de visualisaties komt er een bepaalde energiestroom in je lichaam tot stand. Met deze energiestroom levert yoga een bijdrage aan je persoonlijke ontwikkeling en groeiproces en krijg je handvatten binnen bereik om leiding te nemen in je leven.

Bekijk onze lestijden en prijzen!

Onze lessen zijn nu tijdens deze ‘lockdown’ via een livestream te volgen!

Detox yoga is ook een vorm van yoga en helpt bij het ontgiften en reinigen van je lichaam.
Lees hier meer over op deze pagina.

Wil je meer weten over wat Bewegingsenergie Schijndel te bieden heeft?
Lees dan vooral verder op onze website of neem direct contact op met Caroline via e-mail of bel voor het maken van afspraak.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.