Massage

Alleen al een aanraking is weldaad voor je lichaam

shutterstock_17264134Caroline biedt u vele vormen van massage aan. De massages hebben een ontspannende werking en geven je nieuwe energie. Bij de massages spelen de chakra’s en marmapunten een belangrijke rol.

Lymfe massage
Dit is een manuele lymfedrainage van het lymfestelsel van het lichaam. Deze zachte massage bevordert de afvoer van afvalstoffen richting de lymfe-knooppunten. Daardoor wordt het afvoersysteem gezuiverd en geactiveerd, zodat het immuunsysteem versterkt wordt.

Bindweefselmassage
Is een diepe massage van het bindweefsel. Hierin worden de dieper liggende spieren en het bindweefsel los gemasseerd.

Detox massage
Is een uitgebreide massage met daarin het scrubben van het lichaam met basiszout. Dit onttrekt afvalstoffen uit het lichaam. Dan volgt een reinigende visualisatie, een manuele lymfedrainage van het gezicht en een voedende algenpakking van het totale lichaam.

Kruidenstempel en borstelmassage
De borstelmassage bevordert de stofwisseling en de doorbloeding van de huid. Daardoor verdwijnen dode huidcellen en afvalstoffen. De kruidenstempel heeft een geneeskrachtige werking door de specifieke kruiden in de stempel. De thermische werking van de warmte geeft een ontspannende werking op de spieren en op de geest.

Hamman massage
Deze massage start met een massage gevolgd door een bodyscrub en een hamman pakking. Tijdens het opdrogen van de pakking wordt er een energetische behandeling gegeven, waarna het lichaam geestelijk en lichamelijk gereinigd wordt.

Abhyanga
Deze behandeling is een onderdeel uit de Ayurvedische tradities, waarin lichaam en geest zowel innerlijk als uiterlijk helemaal worden gereinigd. Marmas vormen de poorten van het fysieke lichaam naar het energetische lichamen. Door frictie op de marmapunten kan het lichaam gevoed worden met nieuwe energie. Binnen deze behandeling wordt gewerkt met warme etherische oliën. Iedere etherische olie heeft een specifieke werking gericht op de klacht van de cliënt.

Sacred Hotstone massage
Deze massage heeft een helende en harmoniserende werking op fysiek, chemische, spiritueel, mentaal en psychisch gebied. Binnen de sacred hotstone komen verschillende therapieën bij elkaar.

  • De aarde en kosmische therapie waarin de stenen, de krachten van de aarde en kosmos verbinden.
  • Energetische healing, activeert het zelfgenezend vermogen.
  • Massage met de stenen, dit heeft een drainerende, activerende en regenerende werking.
  • Aromatherapie geeft je de kracht van de etherische olie.

Thermofysische therapeutische massage
Een warme therapeutische massage van moorpakking. De warmte gaat diep de spieren in, dit geeft verlichting voor de spieren. Samen met een geleide visualisatie is dit een healende vorm van masseren.

Doel:

  • totale ontspanning in lichaam en geest
  • energieblokkades opheffen
  • energie doorstroming in het lichaam bevorderen
  • het lichaam activeren
  • stress verminderen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.