2 gedachten over “Uw ervaring

 • 28 september 2016 om 19:07
  Permalink

  Ruim 3 jaar nu volg ik wekelijks de fijne dru-yoga lessen bij Caroline. Deze 90 minuten zijn voor mij dé manier om te ontladen van de drukte van alledag én ik blijf er soepel bij!

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2016 om 14:49
  Permalink

  Woonachtig in Cairo sla ik als het kan geen yoga klas van Caroline over wanneer ik met vakantie terug in Schijndel ben. De lessen volgen een harmonische “flow” van dans en yoga elementen op bijpassende sfeervolle muziek. Een prettige inspirerende manier om te ontspannen en jezelf weer op te laden!! Tot snel weer hopelijk 🙂 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.