Kinderen en Volwassenen

Voor iedere leeftijd kan het leven lichter worden

Caroline behandelt zowel kinderen als volwassenen.

Kinderen
In deze roerige tijd doen kinderen veel indrukken op. Ze leiden een druk leven, er verandert veel in een heel snel tempo om hen heen. Voor sommige kinderen kan dit vaak “te veel” zijn. De symptomen zoals, onrustig zijn, weinig concentratie, niet goed kunnen slapen, slecht luisteren, in hun eigen wereldje leven, nachtmerries, bedplassen zijn veel voorkomende problemen van deze tijd. De diagnoses ADD en ADHD komen veel voor.

Als energiegenezer kan Caroline een bijdrage leveren aan:
– de kinderen laten ervaren dat ze goed zijn zoals ze in hun “kern” zijn
– de kinderen terug brengen naar hun eigen energie
– de kinderen terug brengen naar hun eigen “zijn”

De methodes die Caroline bij kinderen gebruikt zijn: Bach Bloesem therapie, celzouten therapie, energetische behandeling, yoga en creatieve uitingsvormen.

0-2 jaar: o.a. buikkrampen, huilbaby’s, doorkomende tandjes, huiduitslag

2-12 jaar: ADD, ADHD, rusteloosheid, onrust in het hoofd, niet kunnen slapen, overgewicht

12 jaar en ouder: wie ben ik, waarom voel ik me zo onzeker? Hoe kom ik dichter bij mijn gevoel en energie? Huiduitslag (Acne)

Caroline werkt al vele jaren met kinderen in en buiten het onderwijs. Deze ervaring gebruikt ze in haar praktijk, ze weet de juiste methodes bij de leeftijd en het kind toe te passen, zodat het kind innerlijke rust hervindt en er weer een evenwichtige energiedoorstroming plaatsvindt.

Ouderen
Caroline behandelt volwassenen en ouderen. Voor de behandeling van ouderen komt Caroline aan huis. Het zijn de kleine ongemakken van het ouder worden die verlicht kunnen worden door een hoofd-, nek-, hand- of voetmassage, of een energetische behandeling.

Volwassenen
Als je als volwassene niet “lekker in je vel zit”, stroomt de energie niet goed door. De energie kan geblokkeerd zijn. Deze blokkades in je lichaam kunnen meerdere redenen hebben, zoals stress, voeding, te weinig rust in je leven, de gevolgde levenswijze en vastzitten in patronen.

Caroline gebruikt verschillende methodes om de energie weer te laten stromen. Deze kunnen afzonderlijk of gecombineerd worden toegepast. In samenspraak met de cliënt zal de meest effectieve methode gebruikt worden. De verschillende methodes die Caroline gebruikt om je energie weer te laten stromen zijn: shiatsu massage, coaching, Bach Bloesem therapie, celzoutentherapie, energetische behandeling, yoga en creatieve uitingsvormen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.