Welkom

pasfoto_caroline_branten-aangepastWelkom op de website van Bewegingsenergie Schijndel.

Mijn naam is Caroline Branten en ik ben een Natuurgeneeskundig therapeut die werkt volgens de ‘vijf natuurgerichte principes‘ en sinds kort ook Leefstijl en Vitaliteitscoach.

Wie is Caroline Branten?

Caroline is een erkend Natuurgeneeskundig Paramedisch therapeut, aangesloten bij het BATC. Naast de studie Natuurgeneeskundig therapeut volgde Caroline de opleidingen Shiatsu therapie en Holistic Health therapie. De levensvisie van Caroline is dat energie moet blijven stromen. Dit zie je dan ook terug in al haar afgeronde opleidingen yoga-, dans- en muziek docente.

Caroline is haar carrière gestart als dansdocente. Na de dansacademie heeft ze jarenlang dansles gegeven aan kinderen en volwassenen. Tijdens haar training in moderne dans kwam ze in aanraking met yoga. Dit voelde zo goed aan dat ze een opleiding tot yoga docente heeft gevolgd en afgemaakt. Caroline heeft nu al geruime tijd een eigen praktijk en yogastudio in Schijndel aan huis. Cliënten hebben veel baat bij de behandelingen van Caroline. Dit werk als therapeut en yoga docent geeft haar veel voldoening.

Kijkt u gerust even rond en heeft u vragen aarzel dan niet om contact op te nemen!